Sections
Newsletter
Email:
Fed Cup
Cine va castiga intalnirea?
Home | Intern | GDF Suez / Doar Halep si Buzarnescu in optimi

GDF Suez / Doar Halep si Buzarnescu in optimi

image

Astazi au intrat in concurs si celelalte cinci romance de pe tabloul principal, insa vom avea doar doua reprezentante in optimile de finala ale turneului Gaz de France Suez Open Bucuresti.

Intr-o reeditare a finalei de junioare de la Roland Garros 2008, Simona Halep a invins-o fara probleme pe Elena Bogdan in primul tur al turneului de la Bucuresti. Halep s-a impus in trei seturi, scor 1-6, 6-0, 6-3, si urmeaza sa o intalneasca in optimile de finala pe slovena Andreja Klepac (locul 130 WTA), care a trecut de Stephanie Dubois (locul 100 WTA) cu scorul de 6-2, 7-6(5).

A doua tenismena din Romania calificata in optimile de finala este Mihaela Buzarnescu, beneficiara a unui wild-card, care a trecut in primul tur de slovaca Kristina Kukova (locul 147 WTA) , dupa un meci spectaculos. Buzarnescu a revenit dupa ce a pierdut primul set la tie-break, si s-a impus in urmatoarele doua seturi cu scorul de 6-2, 6-4. Buzarnescu o va intalni in turul urmator pe germanca Julia Georges, a doua favorita la castigarea turneului de la Bucuresti.

Raluca Olaru a cedat cu scorul de 7-6(5), 7-5 in fata unei alte germance, Kathrin Woerle (locul 146 WTA), in timp ce Irina Begu nu a facut fata acestei competitii si a fost invinsa categoric de catre slovaca Lenka Tvarovskova, scor 7-5, 6-1.

Poza este oferita de doamna Roxana Mircea, ofiterul de presa al GDF Suez.  

Mihai Mehedintu

Subscribe to comments feed Comments (6 posted)

avatar
serj 09 May, 2009 04:12:10
..pai bai nene daca nu stii tenis macar taci din gura....cum poti sa spui ca cineva castiga un meci fara probleme din moment ce castiga in 3 seturi????...si cum poti sa spui ca cineva pierde categoric cand unul dintre seturi se termina cu scorul de 7-5. Media ar face bine sa se documenteze inainte de a mai scrie ceva in legatura cu sportul asta numit TENIS...ca altfel numai prostii zice...pacat de sportivi!!!!!!!
Reply Thumbs Up Thumbs Down
0
avatar
Mihai 09 May, 2009 04:32:27
Draga serj,

Din moment ce am asistat din tribune la acele meciuri cred ca stiu mai multe decat tine nu? Referitor la meciul Simonei Halep, in primul set era pe dinafara, iar in seturile 2 si 3 a rupt-o pe Ema. Din punctul meu de vedere asta inseamna ca a batut fara probleme. Iar Irina Begu s-a vazut clar ca nu e pregatita pt un turneu de 100k, a invins-o clar slovaca. Mai bine te-ai uita la meciuri nu la scor! Nu poti sa judeci un meci de TENIS doar dupa scor.
Reply Thumbs Up Thumbs Down
0
avatar
serj 10 May, 2009 11:20:33
...faptul ca nu vad un meci, dar stiu despre cine se vorbeste si cunosc persoanele in cauza si mai joc si tenis pot sa spun ca atunci cand castigi un meci clar "il rupi" pe ala din fata de la inceput pana la sfarsit....
P.S: de geaba esti in tribune daca nu stii la ce sa te uiti
Reply Thumbs Up Thumbs Down
0
avatar
Mihai 10 May, 2009 11:29:01
tu sa comentezi meciurile pe care le vezi sau alea pe care zici ca le joci tu
Reply Thumbs Up Thumbs Down
0
avatar
serj 11 May, 2009 07:11:20
....cu cea mai mare placere :P
Reply Thumbs Up Thumbs Down
0
avatar
Click Here 09 February, 2018 07:44:04
you can guide and listen. How to guide, for example, he is very professional in a field, a topic is very good
Reply Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 6 | displaying: 1 - 6

Post your comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Please enter the code you see in the image:

Captcha
  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

edina-gallovits, petersburg, turneu-atp, altius-tenis-club, adrian-cruciat,, hopman-cup, lectii-tenis, seminar, bacau

Rate this article

4.00