Sections
Newsletter
Email:
Fed Cup
Cine va castiga intalnirea?
Home | Interviuri | Alexandra despre ea

Alexandra despre ea

image

Are 21 de ani şi este cea de-a 29-a jucătoare de tenis din lume. A debutat în tenisul profesionist în 2005, dar a jucat primul turneu WTA abia în 2009, la Varşovia, competiţie pe care a câştigat-o de două ori. Ea este Alexandra Dulgheru şi sâmbată, 13 noiembrie, a fost invitata Danei Rogoz la emisiunea "De Suflet", la ProTv Internaţional.

Ea este Alexandra Dulgheru şi sâmbată, 13 noiembrie, a fost invitata Danei Rogoz la emisiunea "De Suflet", la ProTv Internaţional.

Alexandra a povestit că a început să joace la 4 ani şi nu s-a gândit pe parcurs că ar vrea să facă o carieră din acest sport: "Am urmat un curs firesc, un drum care mi-a plăcut şi mi-a adus satisfacţii. Şi aşa am continuat". "Piti" a detaliat o zi obişnuită din viaţa ei de sportiv: "Un antrenament de la 9.30 până la 12.30, pauză de masă, o a doua şedinţă de pregătire - de la 15.30, şi o oră în plus de pregătire fizică". Alexandra a precizat că sunt foarte importante exerciţiile fizice, mai ales că are nevoie de forţă musculară, având în vedere că o servă în tenis  poate atinge şi 170 de km pe oră. "E foarte important să fiu încălzită, bine hidratată şi odihnită înainte de un meci", a mai spus Alex.

Întotdeauna în turnee apucă să viziteze locurile importante şi spune că oraşul ei preferat este Londra: "Nu doarme niciodată, are de toate, este o combinaţie minunată de vechi şi nou. Îmi place tot, de la accentul lor, până la stil, taxiuri sau double-deckers".

Alexandra a avut parte de o surpriză: a primit cel mai recent album al lui Smiley, "Love is for free" semnat chiar de artistul pe care îl admiră în mod deosebit.  Alexandra i-a spus artistului că vrea să vina la un concert de-al lui, iar Smiley a precizat că o aşteaptă şi că la rândul lui şi-ar dori o invitaţie la Roland Garros "şi nu oricând, ci în finală".

Tot la emisiunea "De Suflet", tenismena i-a dezvăluit Danei Rogoz mai multe despre alte talente pe care le are, dar şi despre planurile de viitor. Ea a spus ca ştie să deseneze foarte bine şi că atunci când va renunţa la tenis vrea să devină arhitect sau designer.

Şi pentru a încheia emisiunea într-o notă muzicală, dar şi practică, Alexandra Dulgheru a primit o dedicaţie din partea Juliei Jianu care a venit special la "De Suflet" pentru a o cunoaşte pe românca de nota 10 şi pentru a-i cânta piesa "Simply The Best". În schimb a fost recompensată cu prima lecţie de tenis din partea Alexandrei, care a învăţat-o câteva trucuri despre cum să lovească mingea de tenis şi cum să foloseasca şi reverul.

  sursa: libertatea.ro

Subscribe to comments feed Comments (0 posted)

total: | displaying:

Post your comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Please enter the code you see in the image:

Captcha
  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

tsonga

Rate this article

5.00