Sections
Newsletter
Email:
Fed Cup
Cine va castiga intalnirea?
Home | Interviuri | Interviu Ruxandra Dragomir

Interviu Ruxandra Dragomir

image

Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT), a declarat în exclusivitate pentru Agerpres că anul 2010 a fost unul cu realizări foarte mari pentru organizaţia pe care o conduce.

''Anul 2010 a fost cu realizări foarte mari, putem să spunem, atât din punct de vedere sportiv, cât şi administrativ. Am reuşit să organizăm două meciuri de Cupa Davis în România. În special, întâlnirea cu formaţia Ecuadorului a fost o mare provocare pentru mine, dar şi pentru noi, ca federaţie, să organizăm un asemenea eveniment la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti. Pentru prima dată, centrul a devenit o gazdă a unui meci atât de important, pentru calificarea în Grupa Mondială. Ca rezultat tehnic, am reuşit să ne calificăm în Grupa Mondială'', a spus Dragomir pentru Agerpres.

''Din punct de vedere organizatoric a fost incredibil. Băieţii au reuşit să facă un meci senzaţional şi să câştige cu scorul de 5-0 şi eu cred că orice preşedinte al unei federaţii naţionale de tenis nu poate să fie decât mândru. Să nu uităm că acolo au fost făcute numeroase amenajări pentru viitor. În afară de asta, a rămas un proiect minunat. El o să fie folosit de câte ori este nevoie, la următoarele meciuri, pentru evenimente similare. Terenurile se pot adapta uşor acum pentru o întâlnire de Cupa Davis'',
a mai spus Dragomir.

Alte reuşite din punct de vedere al infrastructurii sunt ''o sală foarte frumoasă la Centru Naţional de Tenis, iar acum lucrăm la o sală de fitness, care va fi anexată sălii mari de sport. Noi sperăm ca sala de fitness să fie gata până la finalul anului calendaristic 2010''.

''Din punct de vedere administrativ am terminat anul cu bine. Sunt foarte mulţumită de partenerii cu care am reuşit să facem contracte în anul 2010. Noi ne bazăm mult în aceste colaborări pe valoarea proiectelor pe care le prezentăm şi pe faptul că avem o echipă foarte serioasă, care ştie în fiecare moment exact ce are de făcut. Eu cred că această credibilitate cu care ne prezentăm de fiecare dată conferă mare încredere tuturor partenerilor noştri'', a subliniat preşedintele FRT.

Fosta jucătoare de tenis afirmă că ''majoritatea partenerilor, dacă nu chiar toţi, vor sta alături de noi şi în cursul anului 2011. Sperăm mai mult, să fie cu noi pe termen lung, în viitor. Desigur avem pentru anul 2011 proiectele care nu au fost încă finalizate''.

Dragomir a evidenţiat ''două evenimente importante, chiar la debutul anului 2011: participarea la Fed Cup şi Cupa Davis, primul tur din Grupa Mondială, cu Argentina, în deplasare''.

''Aşteptăm să vedem cum o să facă echipele cei doi căpitani nejucători, Irina Spârlea la fete şi Andrei Pavel la băieţi. Fed Cup se va desfăşura anul acesta în Israel, iar băieţii vor merge în Argentina'', a afirmat Dragomir.

  sursa: sport365.ro

Subscribe to comments feed Comments (2 posted)

avatar
essay writing tips 13 February, 2018 04:11:52
Very nice article along with a lot of things to learn from this. You must have to read this full attention and suggest your partners. The author has the best writing skills and that is why i like this article the most especially it's lines.
Reply Thumbs Up Thumbs Down
0
avatar
boumouple 11 July, 2023 02:48:54
Patients most likely to respond to these drugs demonstrate activation or overexpression of the target kinase in their tumors, as shown by molecular or immunohistochemical methods <a href=https://levitr.sbs>prix levitra en parapharmacie</a> A small difference in the PDI exhibits that the formulation sustained its uniformity and homogeneity between the particles, indicating slight to no agglomeration occurrence, thus, representing a stable formulation over the 6 month duration 28
Reply Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 2 | displaying: 1 - 2

Post your comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Please enter the code you see in the image:

Captcha
  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

alexandru-gheorghe-tenis

Rate this article

5.00