Sections
Newsletter
Email:
Fed Cup
Cine va castiga intalnirea?
Home | Remember | Ce mai fac vedetele anilor '80? (John McEnroe)

Ce mai fac vedetele anilor '80? (John McEnroe)

image

Va vom prezenta ce fac mai multe vedete ale anilor '80, acum dupa aproape 30 de ani. Sunt familisti convinsi, se ocupa de afaceri, au agatat definitiv rachetele in cui, practica alte sporturi mai adecvate varstei sau inca mai joaca in turneele de veterani? Vom incepe prin a vi-l prezenta pe John McEnroe de astazi!

Acum cand se apropie de varsta de 50 de ani, McEnroe continua sa joace tenis profesionist. Desi a parasit circuitul ATP in 1992, el participa la competitii pentru veterani (senior-level) in Statele Unite ale Americii si in Europa. In anul care a trecut, el a terminat al 2-lea in clasamentul Outback Champions, in urma lui Jim Courier, care este co-proprietar al circuitului. McEnroe ia de asemenea parte in diverse meciuri demonstrative.
Tinut minte atat pentru iesirile sale nervoase pe terenurile de tenis, cat si pentru jocul sau spectaculos serviciu-voleu, McEnroe s-a dovedit a fi mai mult decat adeptul exprimarii punctului sau de vedere din cabina comentatorului. Un analist de televiziune sec, dar care priveste lucrurile din interior, la toate cele patru mari turnee, el a fost apreciat pentru modul sau propriu de a analiza meciurile.

Cariera in televiziune

McEnroe a aparut si pe marele ecran, de obicei in roluri in care se faceau referiri la legendarul sau temperament. Cel mai recent, s-a jucat pe el insusi in filmul din 2008 al lui Adam Sandler "You don't Mess With the Zohan".
Desi talk-show-ul sau a avut viata scurta, McEnroe este inca o prezenta majora in televiziune, in special cu campania de reclama pentru brandul National, o companie de inchiriat autoturisme.
In anii '90, McEnroe a incercat sa conduca o galerie de arta in Manhattan (galeria inca exista, dar nu mai este deschisa pentru public). Un chitarist inrait, a cantat si intr-o formatie rock. Traieste in orasul natal, New York, alaturi de sotia sa, starul rock Patty Smith si copiii lor.

Dan Tinica

sursa
www.tennis.com

Subscribe to comments feed Comments (1 posted)

avatar
Click Here 09 February, 2018 08:52:57
how do you face the betrayal of my mother but also to my father?
Reply Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 1 | displaying: 1 - 1

Post your comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Please enter the code you see in the image:

Captcha
  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

atena-challenger

Rate this article

5.00