Sections
Newsletter
Email:
Fed Cup
Cine va castiga intalnirea?
Home | Veterani | «CUPA MUSCELUL» editia intai 2011

«CUPA MUSCELUL» editia intai 2011

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            În perioada 21-24 iulie 2011 se va desfasura, in Municipiul Campulung Muscel, turneul de seniori 30+ «CUPA MUSCELUL», turneu inscris in Calendarul Federatiei Romane de Tenis, pe 2011.

            Competitia va fi organizata de catre domnul Tante FLEANCU care, astfel, isi inaugureaza baza sportiva proprie “ADELINA”, cu sprijinul Primariei Campulung Muscel.

                      681 de ani de la stabilirea la Campulung (1330 - 1369) a primei resedinte a Tarii Romanesti  

Ne va bucura, de veti veni, sa ne fiti partasi "pe-o spranceana de lumina, lang-o lacrima de rai" sa fim "Impreuna pentru Campulung", intru iubire in vechea noastra cetate, la sarbatoarea "Zilelor Municipiului Campulung"!

            In aceasta perioada puteti participa la: Festivalul international de film documentar, Spectacole de teatru(Notara), Concerte de muzica in aer liber, Competitie de tenis de masa: legitimati si amatori, Concursuri si demonstratii sportive la: ciclism, box, lupte, etc., Expozitii de pictura si fotografie, Lansare de carte, Parada de port popular si multe foarte multe alte surprize deosebite. Intrarea/participarea este gratuita.

            Majoritatea activitatilor se vor desfasura in perimetrul: Primaria Municipiului Campulung - Bulevardul “PARDON” - Gradina “ MERCI”.

            Pentru a profita cat mai mult de aceste spectacole, prin amabilitatea D-nei Director Mina PREOTEASA (telefon mobil: 0722595328) va puteti rezerva camere la Hotelul Muscelul, aflat in acest perimetru- vis a vis de Piata Primariei! Tariful, pentru participantii la Turneul de tenis, este 100 lei/camera/zi cu doua paturi si mic dejun inclus! 

            Date tehnice

Trofeul «CUPA MUSCELUL» editia intai.

         Turneul are urmatoarele Categorii de vârsta: Simplu Domni = 30+, 40+, 50+, 55+, Simplu Doamne: OPEN, iar Dublu Domni = 30+, 50+. Daca sunt doritori se va disputa si proba de Dublu Mixt 30+;

            Puncte de contact:

            Înscrieri si informatii (ore planificare meciuri, cazare) la telefoanele: arbitrului turneului, domnul Iordache GIBAN, Mob.: 0722714672 si directorul turneului, domnul Tante FLEANCU Mob.: 0720727319.

         Miercuri, în data de 20 iulie, între orele 16.00 – 18.00, va avea loc Sedinta tehnica, la sediul bazei sportive (Cartierul Visoi, Strada Alexandru cel Bun- langa Podul Galgulescu, pod care face legatura intre blocuri si cartierul de case, la aproximativ 800 m de blocurile turn si aproximativ 2 km de la semaforul care marcheaza intrarea in oras dinspre Brasov/Targoviste), iar începând cu Joi, 21 iulie, orele 12.00, este planificat primul tur pentru toate categoriile de vârsta, cu exceptia jocului la dublu, pentru care înscrierile si tragerile la sorti se vor finaliza în cursul zilei de vineri.

           Mingi de joc: Babolat”

           Taxa de înscriere: simplu = 40 lei, dublu = 20 lei de persoana.

           Premiile constau în diplome, cupe si materiale sportive. Primaria va asigura cupele si cate un tricou pentru fiecare participant.

        Masa de socializare va avea loc Sambata, începând cu orele 21.00, in incinta bazei sportive. Pe timpul mesei se va organiza si un concurs de tenis de masa.

            Primarul Municipiului Campulung, domnul Ioan Calin ANDREI si domnul Tante FLEANCU va asteapta cu placere pe meleagurile muscelene si va doreste "Tenis frumos!".

 

Subscribe to comments feed Comments (2 posted)

avatar
Ionescu Dorin 25 July, 2011 11:31:12
Felicitari tuturor organizatorilor si participantilor la Cupa MUSCELUL ! Sa ne revedem si la anul sanatosi si gata pentru joaca !
Reply Thumbs Up Thumbs Down
0
avatar
Homepage 09 February, 2018 07:35:40
is to find a tacit understanding. He speaks a joke, you can get to the point, can smile very happy.
Reply Thumbs Up Thumbs Down
0
total: 2 | displaying: 1 - 2

Post your comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Please enter the code you see in the image:

Captcha
  • email Email to a friend
  • print Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

No tags for this article

Rate this article

5.00